Wij dragen zorg voor uw carrosserie

De beste keuze voor uw carrosserie in Sint-Truiden, dat is ongetwijfeld Garage Hendrickx! Met meer dan 45 jaar ervaring in alles wat met auto’s te maken heeft, heeft geen enkele wagen nog geheimen voor ons!

Professionele zorg voor uw carrosserie

Bij alle problemen aan uw wagen, staat ons tweekoppige team voor u klaar. Met al onze ervaring en vakkennis steeds op zak, helpen we u snel weer de baan op. Wij hebben ervaring met ieder automerk, zo is iedereen welkom bij ons. In geen tijd helpen we uw carrosserie er weer bovenop!

Onderhoud en herstellingen

Door regelmatig eens langs te komen, kunnen we bij Garage Hendrickx bekijken of er kleine mankementen aan uw wagen zijn. Door deze op te lossen, zorgen we ervoor dat de problemen aan uw wagen zich niet verspreiden. Hebt u een ongeval gehad met de auto? Ook dan kunt u altijd bij ons langskomen, wij zorgen ervoor dat uw auto er weer even goed (of zelfs beter!) uitziet dan voordien. Onderhoud en herstellingen aan wagens, voor ons is het dagelijkse kost.

Contacteer ons

Zit u nog met specifieke vragen, wenst u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met onze garage in Sint-Truiden!