Door regelmatig onderhoud van wagens blijft u er langer mee rijden

Reken voor het beste onderhoud van wagens in Sint-Truiden maar op de jarenlange ervaringen van Garage Hendrickx. Wij staan al meer dan 45 jaar in het vak en behandelen uw auto met de grootste zorgen. Onze vriendelijke dienstverlening is onze grootste troef, waardoor al onze klanten steeds tevreden buitenstappen.

Herstellingen van alle merken

Ons team van twee ervaren garagisten weet aan de slag te gaan met alle soorten automerken. Zo is iedere wagen welkom bij Garage Hendrickx in Sint-Truiden! Van onderhoud van wagens weten wij alles, en ook herstellingen van bepaalde onderdelen is voor ons slechts een koud kunstje. Ook besteden wij de nodige aandacht aan uw carrosserie. Als u hier buitenkomt, ziet alles er weer uit als nieuw!

Regelmatig onderhoud vermijdt grote problemen

Door regelmatig op onderhoud te komen met uw wagen, kunnen we de levensduur van uw auto gevoelig verlengen. Kleine problemen en defecten worden zo immers meteen door ons opgemerkt en verholpen, waardoor grotere problemen vermeden kunnen worden. Hebt u toch nood aan een nieuwe wagen? Neem dan zeker onze tweedehandswagens eens in beschouwing. Zo bespaart u heel wat op uw budget, zonder aan kwaliteit in te moeten boeten!

Contact 

Hebt u verdere vragen voor Garage Hendrickx of wenst u een offerte voor het onderhoud van uw wagen aan te vragen? Neem dan even contact op met onze garage, we helpen u dan spoedig verder!